Enric I. Canela

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ha distingit amb la seva medalla els exrectors de la UB i de la UdL Josep Maria Bricall i Jaume Porta i secretària d’Estat d’Universitats i Recerca del primer Govern de Felipe González Carmina Virgili, que va morir al novembre. Aquest guardó que s’atorga per primer cop amb la voluntat de premiar anualment persones físiques o jurídiques que hagin contribuït de manera destacada a la millora del sistema universitari català.

El lliurament de les distincions es va fer dijous a l’Aula Magna de la UB. Un plaer d’acte on vaig saludar moltes persones que feia anys que no veia.

Em va agradar extraordinàriament el discurs de Josep M. Bricall. Aquest home no perd ni un g de finesa intel·lectual, potser al contrari. Va renyar a la universitat, encertadament. Segueixo veient en ell un autèntic home d’estat.

Al web de la UB podeu veure alguns detalls de tot plegat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació