Enric I. Canela

Llegia que la UAB i 2), creada al 1968, i la UPF, creada al 1990, formen part de la nova Young European Research Universities Network (YERUN), que aplega 18 institucions amb posicions destacades als rànquings internacionals d’universitats amb menys de 50 anys. Aquesta nova associació treballarà en les polítiques europees de recerca i facilitarà la cooperació en activitats científiques i acadèmiques, així com l’intercanvi de personal i de coneixement.

La constitució de la xarxa va tenir lloc a Brussel·les, en un acte que va tenir lloc el 9 de gener passat. Hi formen part universitats que han aparegut al QS Ranking Top 50 under 50 o al Times Higher Education Ranking 100 under 50. Totes elles comparteixen uns valors comuns recollits al document fundacional: orientació cap a la recerca, compromís per la internacionalització, aposta per la qualitat de la docència i compromís amb l’ocupabilitat dels titulats.

A més de la UAB i la UPF, hi ha la Universidad Autónoma de Madrid i la Universidad Carlos III.

Podeu llegir-ne més (i 2).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació