Enric I. Canela

Llegia en una entrevista que li fan al rector de la URL, Josep M. Garrell, si pensa que hi ha massa titulacions. La intel·ligent resposta és que si es compara amb Europa no. Matisa el rector. Depèn com es miri. Opina que hi hauria d’haver menys graus i més generalistes i deixar l’especialització per al màster.

Si ara jo tingués la capacitat de posar en funcionament un model educatiu faria una cosa que no sé si seria molt popular. Ho proposo per a Catalunya quan siguem independents. Implantaria el curs preuniversitari, que va desaparèixer fa molts anys. Un de ciències i un de lletres, sense especialitats. Aleshores grues de tres anys i màsters de dos. Amb la llibertat del 4+1 i del 5. Algú dirà, això sembla Anglaterra, contesto, sí.

Una resposta a “Per què no tornem a implantar el curs preuniversitari”

  1. […] de banda bromes i ironies, caldria canviar el sistema completament i, com deia fa uns dies, Per què no tornem a implantar el curs preuniversitari. Seria l’únic sistema lògic, tornar uns anys endarrere i fer com els […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació