Enric I. Canela

Ara feia dies que no em referia a l’amic Xavier Marcet. No perquè no hagi llegit coses, bones com sempre, que ha escrit. La mancança és meva. Com alguns sabeu, he arrossegat alguns problemes, sortosament només han comportat incomoditats i impediments. Entre això i la feina de classe, poc temps lliure. Encara em queden coses pendents…

Ara us aconsellaré llegir l’article “predictiu” de Xavier Marcet: Cosas que aprenderemos en 2015. De fet és opinió però amb criteri. Us convido a llegir l’article perquè aquestes coses no es poden resumir.

Si que m’atreveixo a discutir el seu 3r punt: Desburocratització radical. Espero que es produeixi, però no serà radical sense canvi de lideratges. Sense canvi de lideratges serà forçada i lenta. És absolutament necessària i cal combinar-la amb una col·laboració público-privada urgent. Veure on sí i on no.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació