Enric I. Canela

Aquest any s’ha parlat força del tancament del cinema IMAX del Port Vell, el cinema estrella en tres dimensions. Inaugurat el 1995 amb molta pompa. No entenc gairebé res de tecnologia audiovisual, però si que sé que la gent va poc al cinema, que és car i que avui tenim unes meravelloses pel·lícules en 3 dimensions al cinema. A casa podem també aprofitar aquesta tecnologia i demà-passat encara més.

El pobre cinema IMAX, com a negoci de cinema, té poc futur a casa nostra i l’han tancat tancar. Ara discuteixen que fer amb l’edifici.

Ningú no em farà cas, segurament ni em llegiran, però ho diré i intentaré que m’escoltin. La meva proposta és que no hem de canviar la finalitat del cinema. Barcelona és una gran ciutat, un pol de ciència reconegut amb bones universitats. El turisme és extraordinari. Catalunya està mancada de vocacions científiques.

No us semblaria una bona idea que Barcelona tingues un MOST, com el de Nova York, el Museum of Science and Technology, que té el Bristol IMAX Omnitheater? Jo crec que si el bon alcalde Xavier Trias, mitjançant la regidoria d’Educació, que està treballant bé al costat de les universitats, i el president Artur Mas, mitjançant la Secretaria d’Universitats i Recerca es posen a treballar donaríem un futur el cinema IMAX i faríem un gran bé a la ciutat de Barcelona. Segur que ho podem fer i patrocinar.

Una resposta a “Proposta de futur per al cinema IMAX”

  1. a 19 gen. 2015 a les 5:13 Lourdes Cirlot

    Em sembla una molt bona idea! Fem-ho possible entre tots.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació