Enric I. Canela

És el tercer any! Amb plaer ho anuncio. No queda ni una plaça lliure. Un èxit. Són brillants aquests joves investigadors.

El proper dia 5 de febrer de 2015, al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, es celebrarà la 3a Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI2015). Un espai únic per conèixer altres investigadors predoctorals, per compartir la teva recerca, trobar nous reptes, i per explorar possibles sortides professionals.

Què és la JIPI?

La Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) vol convertir-se en un espai de trobada per investigadors en formació de tot Catalunya, on la possibilitat de conèixer gent dins i fora del propi àmbit de recerca sigui una realitat. També pretén donar resposta a les temudes preguntes de…

A qui li pot interessar la meva recerca?
I això per què serveix?
Què hi ha després del doctorat?

Una resposta a “Arriba la 3a Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària”

  1. […] uns dies anunciava: Arriba la 3a Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària. Avui ha estat el dia. He presidit la inauguració de la jornada. Apuntava que seria un èxit. No […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació