Enric I. Canela

Avui Comissions Obreres ha presentat ell document EVOLUCIÓN DE LOS PRESUPUESTOS UNIVERSIDADES PÚBLICAS 2010-2014. Es tracta d’un document de 53 pàgines, moltes d’elles taules amb els pressupostos agregats de les universitats de les comunitats autònomes.

L’informe és de gran interès, especialment si es mira el detall. Les dades globals porten a engany perquè, en tenir en compte el capítol d’inversions, hi ha diferències gran d’alguna universitat que altera la mitjana. És el cas de Catalunya i la UPC.

El que és més greu és que els pressupostos hagin baixat un any més, en aquests cinc anys 1.523 milions d’euros. A les conclusions s’expliquen bé algunes de les pèrdues de la universitat en aquests anys.

En to cas, discreparia en fer l’anàlisi de la despesa per estudiant incloent-hi el pressupost de capital.

Recomanable llegir el document, si més no les conclusions i el cas de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació