Un país anestesiat


Enric I. Canela

Aquestes darreres setmanes estic escrivint molt poc en aquest bloc. Algun dia potser no tinc massa ganes, però la realitat és que hi ha molt poca cosa a dir sobre universitats.

No sé si això és bo o dolent, però hi ha poca cosa. Algunes coses de ciència, normalment no en parlo, però no del “xup-xup” de la universitat. Llegint trobes que la Universitat Complutense de Madrid investigarà el cas Monedero. A veure si ha fet les feines a Veneçuela sense permís. Segur que si, però és una notícia, per a nosaltres, intranscendent.

A banda d’això hi ha un ERO de 75 treballadors a la Universitat Politècnica de Madrid que va anul·lar el Tribunal Suprem, però que la Universitat no vol acceptar.

Francament poc moviment. Mentre esperem a veure que fa el ministre Wert. Si la universitat catalana fos normal, en un país normal, ens dedicaríem a parlar d’innovació i altres coses de futur, però trobo el país anestesiat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació