Enric I. Canela

La Fundació Conocimiento y Desarrollo (CYD) ha endegat el Programa Mentors CYD per ampliar els vincles entre la universitat i l’empresa.

L’objectiu del Programa Mentors CYD és posar en contacte els millors estudiants amb els millors directius d’Espanya.

Els Mentors CYD, Patrons de la Fundació CYD i empresaris del màxim nivell, es posen a disposició d’estudiants de l’últim any de la seva carrera per ajudar-los a identificar, desenvolupar i potenciar les competències necessàries per al seu èxit professional i acompanyar-los en la presa de decisions.

Si estàs estudiant l’últim any de la carrera i tens un bon expedient acadèmic; i si tens ganes d’aprendre i desenvolupar personal i professionalment, pots participar en el Programa. Envia’ns el teu CV, el teu expedient acadèmic i una carta de presentació a fundacioncyd@fundacioncyd.org.

No ho he posat tot, si voleu saber més coses del programa aneu al web de la Fundació CYD.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació