Enric I. Canela

Deixo per demà un conjunt de coses que m’hauria agradat comentar. No pot ser perquè estic una mica massa cansat d’una llarga jornada. Resulta que avui hem anat a Madrid a una jornada que es titula Taller de Treball “Balanç i Futur dels CEI”.

Hem discutit, amb algunes ponències, com es veuen els Campus d’Excel·lència Internacional creats fa ja uns anys pel govern espanyol.

M’ha tocat, en nom del campus d’excel·lència que compartim amb la UPC, el BKC, intervenir en la taula rodona sobre Governança i factor d’èxit. Després he entrat en la discussió sobre la política d’innovació. També he deixat clara la meva opinió sobre que falten tècnics qualificats, respectats i valorats i sobren vicerectors,

Una conclusió és que cal política i que la política exigeix visió global. Sense un alineament de les eines no farem res. La meva tesi és que cal actuar amb un visió global davant dels reptes del RIS3 i de la transferència de coneixement a la societat. Tinc la sensació que no ho sabrem fer, dèficits general, però això forma part d’una altra pel·lícula.

Torno amb la satisfacció de creure que encerto en el diagnòstic i en el camí a seguir. Sortosament, però, deixo el tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació