Enric I. Canela

Fa uns dies anunciava: Arriba la 3a Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària. Avui ha estat el dia. He presidit la inauguració de la jornada. Apuntava que seria un èxit. No he anat al vespre, a la cloenda, perquè tenia una distreta sessió amb l’odontòleg. Hagués preferit la Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI).

Al matí he expressat el meu agraïment per la feina que fam aquests investigadors. Molt sincerament, gràcies a ells la recerca de Catalunya és en el lloc destacat que està. I això que els tractem malament, poques beques, matrícula de doctorat cara… Hauríem de ser conscients del que representen per al país. Una batalla que de moment no vaig guanyant, però no m’aturaran.

2 respostes a “La èxit de la recerca de Catalunya se la devem als investigadors en formació”

  1. a 06 febr. 2015 a les 7:15 abert Soler

    Totalment cert, sense els pre-docs i els post-docs contractats i sovint mal pagats jo tancava el grup. I en concret dels pre-docs cal afegir la nota mínima del wert per demanar beca, nota que no es pondera per les notes de cada facultat-universitat cosa que perjudica als nostres estudiants de manera flagrant. Cal treballar per treure-ho o al menys que es ponderi.

  2. a 08 febr. 2015 a les 10:40 Enric I. Canela

    Albert,
    Això de les notes mínimes per a les beques no té res a veure amb els doctorands. Cada cosa al seu calaix. És una barbaritat, però d’un altre negociat. Cal eliminar-ho, però en aquest calaixet demano més ajuts per als doctorands.
    Sense ells no hi ha recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació