Enric I. Canela

El més de setembre de 2012 Federico Morán es va fer càrrec de la Secretaria General d’Universitat del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Wert s’havia desfet de maria Amparo Camarero. Morán era el director general de Política Universitària.

Ara Morán ha decidit presentar-se a rector de la Universitat Complutense de Madrid i ha estat rellevat per Juan Maria Vázquez Rojas. Ell va estar al Ministeri d’Economia i Coneixement amb Carmen Vela com a director general de Recerca Científico Tècnica, va plegar l’any passat per presentar-se al rectorat de la Universitat de Múrcia. Ara trona a un altre ministeri, però no allunyat d’on era.

Aquest canvi es va produir al consell de ministres del divendres 30 de genera. Va sortir al BOE del dia 3 de febrer (cessament i nomenament)

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació