Enric I. Canela

Ahir escrivia El Tribunal de Comptes es mira les universitats. Deia que no tenia l’informe i per tant no hi podia dir més, que el posaria quan el tingués. Bé, ateses les professió i connexions, valuoses, Antonio Árias ha publicat Informe del Tribunal de Cuentas sobre la Universidad Pública espanyola. Un magnífic article – resum de l’informe, a través del que podreu aconseguir l’Informe. El document, resum, el gran no el tinc, no l’he llegit encara, ho faré avui.

En tot cas, el podeu llegir si us interessa. Torno a destacar la queixa sobre la manca de comptabilitat de costos. Alguns parlen de transparència i no hi ha resultats sobre el cost dels serveis públics. Malament.

Una resposta a “El Tribunal de Comptes i la manca de transparència de les universitats”

  1. […] crear fundacions per fer les coses amb agilitat. Ara el Tribunal de Comptes d’Espanya (veure El Tribunal de Comptes i la manca de transparència de les universitats) ho assenyala, tots a tirar pedres contra la universitat. No serà perquè diuen que Podemos és un […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació