Enric I. Canela

Avui llegia que un vicerector de la Universitat de Navarra considera que la proposta de graus de tres anys és una reforma inoportuna, ja que la norma per la qual s’aprova conculca molts dels principis de bona regulació: seguretat jurídica, necessitat, transparència i eficàcia. Un exemple d’això és la manca d’estimació del cost que per a les universitats de finançament públic suposa replantejar la seva oferta de graus.

Això darrer és impressionant de cara a les universitats púbiques. Ell si sap que costa cada cosa, no en va és una universitat de diferent regulació. Les universitats públiques no han fet públics els costos, si els saben, dels graus i màsters. Parlar de diners quan no s’és transparent no és bo. Segurament la manca de transparència no és la del ministre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació