Enric I. Canela

El Govern ja ho havia apuntat. Toni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca pràcticament s’ha compromès. Ara el ministre d’Educació, José Ignacio Wert, ha suggerit que les comunitats autònomes estableixin un escalat que redueixi o bonifiqui d’alguna manera el preu de màster per a aquells estudiants que superin el llindar mínim de renda per quedar exempts de les taxes de matrícula.

De fet s’ha mostrat en la línia d’evitar que el conjunt d’estudis s’encareixi per als estudiants tot recordant que la fixació dels preus públics està dins de la forquilla del reial decret llei de 2012 per a la racionalització de la despesa pública educativa.

Si ens centrem a Catalunya i la comparem amb Andalusia podem veure que no cal fer cars el estudis als universitaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació