Enric I. Canela

La Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la UB ens anuncia un nou projecte NanoDivulga, un conjunt d’activitats adreçades a apropar el món de la nanotecnologia a la ciutadania.

Durant els últims trenta anys, la ciència i la tecnologia s’han llançat a la conquesta de l’espai interior: manipular la matèria a escala atòmica per aprofitar-ne propietats extraordinàries que es troben en aquesta escala. En aquest context, han aparegut en escena les nanotecnologies, un sistema que es perfila per revolucionar el nostre futur i que ja ofereix avenços en l’àmbit de l’electrònica, la medicina, la purificació de l’aigua o el desenvolupament de nous materials, entre d’altres, i que ens permet prendre el control d’allò que és diminut, gràcies a l’esforç conjunt de químics, físics, enginyers, metges i biòlegs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació