Enric I. Canela

El Parlament a vegades fa les coses sense tenir la informació necessària. Sembla que a causa d’un atac de nervis d’una diputada de Ciutadans que es diu Carme Pérez els diputats, amb els vots de ERC, Ciutadans, PP, ICV, PSC i CUP, han aprovat una resolució que diu que cal investigar Barnaclínic i les seves relacions amb l’Hospital Clínic.

Diu que mentre la investigació no acabi que cessin les activitats de Barnaclínic. Estan arreglats perquè Barnaclínic és una societat anònima. Les relacions entre Barnaclínic i l’Hospital estan perfectament definides, fa molts anys i és la manera que els professionals de Clínic mantinguin tota la seva relació en l’entorn Clínic. No explico la història de Barnaclínic perquè seria massa llarg, però va ser una bona idea. Consti que jo només la conec, no hi he intervingut.

Al meu parer la cosa ve per interessos privats d’alguns que només aconseguiran carregar-se el model català.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació