Enric I. Canela

Llegia que el Govern, juntament amb les universitats, impulsa a partir d’aquest curs 2014-2015 el programa Parla3, amb l’objectiu que en 4 anys tots els graduats de nou accés tinguin el nivell B2.2 d’una tercera llengua (anglès, francès, alemany o italià). El programa inclou diverses modalitats d’ajuts econòmics per a l’obtenció del certificat del nivell B2.2. Així mateix, posa a disposició dels futurs graduats els instruments per formar-se i acreditar aquest nivell avançat d’anglès, francès, alemany o italià.

El programa Parla3 inclou una convocatòria d’ajuts de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) que són de fins a 350 euros per realitzar cursos de formació i de 50 euros per al pagament de la prova CLUC. Els cursos de formació finançats són els corresponents als nivells B1, B2.1 i B2.2.

Excel·lent tota la feina que s’està fent. Només hi veig un problema i m’agradaria trobar les vies de solució. Si en estudiant acaba la carrera i no sap la tercera llengua ningú no li pot negar legalment el títol.

Una solució, relativament fàcil, és programar, com ja vaig demanar fa anys amb escàs èxit, la presentació el treball de final de grau en la tercera llengua.

Podeu llegir-ne més a l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació