Enric I. Canela

Ahir vaig saludar a Mateo Valero, va ser una breu trobada de vells companys. Admiro la seva feina que ha aconseguit que Catalunya tingui el supercomputador Mare Nostrum. Podeu llegir la nota completa.

Casualitats, avui el Consell de Ministres ha aprovat un Acord pel qual es ratifica l’autorització provisional per a la subscripció del Conveni de col·laboració entre el Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Generalitat de Catalunya i la UPC, per a la creació, construcció, equipament i explotació del Barcelona Supercomputing Center- Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS).

Mitjançant aquest Conveni el Ministeri d’Economia i Competitivitat i Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya realitzaran les següents aportacions dineràries durant aquest any: Ministeri d’Economia i Competitivitat, 5.811.530 euros; Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, 2.829.438,67 euros.

2 respostes a “Una bona injecció de diners per al Mare Nostrum”

  1. a 21 febr. 2015 a les 12:54 José María

    Bé, el signen perquè el conveni anterior havia caducat. Amb aquests diners no sé si els quedarà gaire després de pagar l’electricitat.

  2. a 21 febr. 2015 a les 6:09 Enric I. Canela

    José Maria,
    Són insuficients, però si més no s’ha recuperat alguna cosa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació