Enric I. Canela

Jordi Villà i Freixa publicava al seu bloc un article que titula Avaluar el professorat universitari, un acte de justícia individual i col·lectiu. Parla de la reunió de la sectorial de recerca de l’Assemblea Nacional a l’Institut d’Estudis Catalans que va tenir lloc el passat dissabte. No vaig ser-hi. No sempre les coses van coma un li agradarien.

Podeu veure alguna anotació al respecte al web de la sectorial i també als mitjans.

Francament valuosa la reflexió que fa Jordi Villà. Li deixo una reflexió. Un professor universitari a vegades és com un empresari autònom que comença un negoci. No sempre hi ha les eines per donar suport a l’esmentat professor, ni sempre és rendible fer-ho. Això, però, no hauria de ser la norma.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació