Enric I. Canela

L’amic Jordi Villà-Freixa deixa les seves funcions de degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia, la fins fa poc Escola Politècnica Superior, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. No deixa les seves activitats perquè des del passat estiu és el vicerector de Recerca d’aquesta universitat.

Jordi Villà-Freixa, químic i director del grup de Bioquímica i Biofísica Computacionals, imagino que no vol abandonar la ciència del tot i ha hagut de deixar alguna cosa.

Continua de vicerector i la Universitat cerca degà.

Una resposta a “La Facultat de Ciències i Tecnologia de la @UVic_EPS cerca degà”

  1. a 01 març 2015 a les 5:13 Jordi Villà

    Gràcies per la difusió, Enric,

    el projecte de la Facultat de Ciències i Tecnologia necessita un seguiment amb moltes més hores de les que li puc dedicar ara mateix. Aprofito per fer esment que qui vingui a liderar-lo es trobarà un ambient extraordinari de treball ben fet i il·lusió per fer passos endavant cada dia. Dit per algú que ha passat per altres dues universitats del sistema català que s’estima molt, el projecte que estem construint físicament a Vic però obert al territori és realment engrescador. Tant de bo captem algú que ens multipliqui!

    Si voleu saber més sobre què us espera si us hi presenteu, podeu llegir una entrada sobre el tema a http://vorada.blogspot.com.es/2015/02/avis-per-navegants-es-cerca-nou-dega-de.html

    Jordi

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació