Enric I. Canela

Llegia que la presidenta andalusa, ara candidata del PSOE, promet que fraccionarà el pagament de les matrícules universitàries a deu mensualitats. Si tenim en compte que estudiar la carrera de Medicina costa 4.500 euros a Andalusia i 14.231 a Catalunya, Dret oscil·la entre els 3.000 euros de les universitats andaluses i els 6.000 de les catalanes, i una enginyeria es mou des dels 3.000 a Andalusia i els 9.400 de Catalunya, Veiem com van les coses a casa nostra.

Deixem els màsters. Millor no agafem un cobriment.

La UB fracciona en quatre terminis el primer semestre i en tres el segon. Està prou bé. Un esforç que fa la universitat i no el Govern. Catalunya és llueix en aquest tema. Lamento ser tan crític en aquest tema. Ho sóc perquè no ho veig conjuntural. Ho veig estructural i en això estic profundament en contra.

Quan tinguem els nostres recursos, caldrà lluitar per una universitat per a tothom.

Una resposta a “Enormes diferències de preu en les matrícules universitàries”

  1. […] una estona escrivia Enormes diferències de preu en les matrícules universitàries. Ho feia per queixar-me dels preus que tenim en les matrícules universitàries arran de la promesa […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació