Enric I. Canela

El Govern ha concedit la Medalla d’Or de la Generalitat a Neus Català per la lluita la justícia social, les llibertats democràtiques, la memòria dels deportats als camps d’extermini nazis i la defensa dels drets humans, a Josep maria Espinàs com un dels referents de les lletres catalanes i una personalitat que ha intervingut de forma decisiva en l’extensió de la cultura catalana a sectors amplis de la societat i a Joan Rodés per la tasca que ha desenvolupat durant més de 40 anys en el món de la medicina i l’aportació valuosa que ha fet a l’estudi i la investigació de les malalties del fetge.

Podeu llegir la informació relativa a Joan Rodés al Web de la UB. Jon Rodés és catedràtic emèrit de la UB, president honorífic de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i coordinador del nou Pla estratègic nacional per a l’hepatitis C per encàrrec del Ministeri de Sanitat. El seu currículum és extens i brillant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació