Enric I. Canela

Jordi Bascompte, catedràtic d’Ecologia a l’Institute of Evolutionary Biology and Environmental Studies de la University of Zurich, Carlos M. Duarte, catedràtic de Ciències Marines a la King Abdullah University of Science and Technology, i Óscar Marín, director del MRC Centre for Developmental Neurobiology King ‘s College Londo. Els tres són també professors d’Investigació del CSIC en excedència. Han “penjat els hàbits” farts de la política de ciència espanyola.

Diuen ells en un article al diari El País: La trista realitat és que el CSIC del segle XXI és molt pitjor que el de fa només uns anys. Els investigadors més brillants ja no s’incorporen majoritàriament al CSIC, sinó que ho fan en altres institucions espanyoles més àgils i competitives.

Un article extraordinari: Por qué nos fuimos (y por qué volveríamos). No podeu deixar de llegir-lo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació