Enric I. Canela

El Bloc de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC), Meridià, ens avisa de diferents convocatòries destacades. Aquí les teniu:

La Fundación BBVA ha obert dues convocatòries per a l’any 2015. L’objectiu final és contribuir al desenvolupament del coneixement i la cultura com una forma enriquidora i eficaç per a la millora de les oportunitats individuals i col·lectives. El pressupost total de les dues convocatòries és de 3,75 milions d’euros.

En el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) ha aprovat la convocatòria per a l’any 2015 de subvencions de l’Acción Estratégica en Salud (AES), el principal instrument estatal de finançament de l’R+D+I en l’àmbit de la recerca traslacional biomèdica. La finalitat és contribuir a fomentar la salut i el benestar dels ciutadans, així com a desenvolupar els aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal•liatius de la malaltia, augmentant la competitivitat internacional de l’R+D+I del Sistema Nacional de Salut (SNS) i de les empreses relacionades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació