Periodisme fastigós


Enric I. Canela

Llegia una porqueria: La Universitat és la gallina dels ous d’or: molts professors aprofiten una regulació a la carta per lucrar-se sota el paraigua de la docència a la pública. Ho publica CGT.cat, és un reportatge del 13 de febrer del setmanari El Triangle. No sembla que tingui firma: Redacció. Evidentment no he comprat aquest diari.

Fa unes acusacions greus d’actes que podrien ser delictes d’algunes persones que conec, persones de la UAB. A banda diu imbecil·litats de gran calibre. Per exemple: Gran part de la construcció i el desenvolupament de parcs tecnològics de la Universitat de Barcelona, de la Politècnica o de la Rovira i Virgili té a veure amb l’entrada de capital privat a les aules. Pel que fa a la UB és una estupidesa de magnitud estel·lar. No sé de quin capital parlen.

Les ruqueries que han escrit són tan gran… Els professors que és lucren de les empreses spin-off. Malauradament no hi ha empreses per lucrar-se. La gràcia està en mesclar coses certes amb falsedats per fer creure que la cosa va de debò.

El que diuen d’algunes persones de la UAB és una indecència. Jo no posaré la mà al foc per tothom, però alguna persona que conec és d’una honradesa a prova de bombes.

Naturalment, ni a la universitat ni enlloc tothom és honrat. Tampoc els mecanismes de control són perfectes, però dir el que diuen …

Quin fàstic de periodista, a sobre ignorant perquè diu bajanades. El que ho ha escrit no mereixeria no escriure al diari El Mundo. Es veu que El Triangle també ha entrat en el sistema de llençar excrements al ventilador i a veure a qui li toca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació