Enric I. Canela

Ningú no m’inclourà entre els militants o fans de Podemos, d’això n’estic segur. Per això em sento absolutament legitimat a dir que el que s’està fent amb el cas d’Íñigo Errejón a la Universitat de Màlaga és absolutament injust i els que li han obert un expedient saben que han discriminat Ínigo Errejón.

No discuteixo que Errejón hagi comés una falta administrativa en absentar-se de la seva universitat quan tenia un contracte, però va fer el treball sense incomplir amb les seves obligacions contractuals altres que ser present. Avui tothom defensa el teletreball.

El que ha fet Íñigo Errejón no és estrany, en alguns casos fins i tot hauria de ser recomanable. La universitat demana dels seus investigadors, si són professors, atenció als estudiants i que els treballs de recerca es facin i siguin publicats en revistes de prestigi o es transfereixi coneixement a la societat.

Si això que ha fet Errejón ho hagués fet un catedràtic de sociologia de la Universitat de Karaoke ningú hagués dit res. Segur que si fem una inspecció dels diferents assessors i col·laboradors dels governs estatal i autonòmics trobarem molts com Errejón.

Espero que Podemos no guanyi enlloc, no m’agrada la seva línia, però això no és obstacle a que digui el que he dit. Estem en un Estat ple d’hipòcrites.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació