Enric I. Canela

Catalunya s’oferiran el curs 2015-2016 un total de 14 nous graus públics i privats que s’impartiran íntegrament en anglès, i estrenarà 32 màsters, dels quals un 50% s’impartirà en aquest idioma per tal de fomentar l’ocupabilitat dels estudiants i la internacionalització del sistema. Tots els títols continuaran sent de quatre anys en el curs que ve i quedarà un mapa de 475 titulacions del conjunt del sistema. Els quatre primers s’impartiran a preu públic i els altres tindran preus privat encara que a preus diferents )(s’opta en algun cas per dir semi-públic).

 1. Ciències del Mar a la UB
 2. Estudis Sino-Hispànics a la UdL
 3. Veterinària a la UdL
 4. Videojocs i realitat virtual a la UdG
 5. Turisme Internacional a la UdL
 6. Comerç i distribució a la UB
 7. Fisioteràpia a la UdG
 8. Fisioteràpia a la UPF
 9. Gestió Esportiva a la URL
 10. Animació a la URL
 11. Economia a la UOC
 12. Gestió i Administració pública a la UOC
 13. Història, geografia i art a la UOC
 14. Traducció, interpretació i llengües aplicades a la UOC i UVic-UCC

Una altra novetat per al curs vinent és que gairebé totes les universitats fusionaran entre vint i trenta graus d’àmbits semblants i faran que el primer curs sigui comú i decidiran després quin grau triar. Per fer això, les universitats han optat per dues fórmules diferents: o bé incloure la denominació de totes les carreres que inclou la titulació oferta, o bé anomenar l’entrada com ‘enginyeries’ i després oferir les diferents vies. Per exemple, s’oferirà Enginyeria de Telecomunicacions i Industrial com una única titulació, i passarà el mateix amb Geografia i històric, o amb Llengües, entre d’altres.

2 respostes a “Nova programació universitària 2015-2016”

 1. a 14 març 2015 a les 10:17 Jordi Villà

  una petita nota:
  Traducció, interpretació i llengües aplicades és conjunt entre UOC i UVic-UCC
  http://www.uvic.es/estudi/traduccio-interpretacio-i-llengues-aplicades

 2. a 14 març 2015 a les 1:09 Enric I. Canela

  Gràcies Jordi. Corregeixo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació