Enric I. Canela

La CUPUMA és la Coordinadora d’Universitats Públiques de Madrid, agrupa estudiants, PAS i PDI en lluita contra les retallades que afecten l’educació pública i el desmantellament de les universitats.

Ara, el 14 de març de 2015 pelen de l’intent final d’acabar amb la Universitat Pública. S’adhereixen a una vaga que diu que ha d’haver el dia 24 de març. Les raons es veu que són que el 3+2 és un intent d’acabar amb la universitat. Jo crec que potser ho ha suggerit Christine Lagarde, la directora Fons Monetari Internacional (FMI). Va tenir una conversa secreta amb Rodrigo Rato que li va parlar de les targetes opaques de Caixa Madrid i de com amb el suport de Jordi Pujol Ferrusola podrien implantar el 3+2 a totes les universitat. Les matrícules anirien a un paradís fiscal.

Aquí Catalunya teníem uns de semblants, la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP). No sé si existeixen o no. De tant en tant posen el nom en alguna moguda que no fan. Són virtuals.

Jo crec que deixar fer una estructura similar a la d’altres països europeus, de forma voluntària, és una conspiració de les forces del mal contra tot el més sagrat. Podria ser que alguns nefilim, fills de la descendència dels àngels caiguts i les filles d’Adam, hagueren sobreviscut al Diluvi i estiguessin ajudant a destruir la universitat púbica.

Tot sigui dit que la universitat pública està en risc, com ho està el benestar social en un estat, inclosa Catalunya, que creu més en el sistema dels republicans americans que en el de les socialdemocràcies europees.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació