Enric I. Canela

Els sindicats es queixen i semblen enfadats perquè al març les universitats no ens abonen la part de la paga extra suprimida al 2012. La UB ens explica que el Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar, en la darrera sessió de 10 de març de 2015, el procés de retorn parcial de la paga extra suprimida l’any 2012. L’acord ca ser publicat el 12 de març de 2015.

Diu La UB: Tot i que l’acord inclou les universitats, la seva efectivitat està vinculada a la concreció de la transferència dels imports a liquidar, que en el seu moment va ser deduïda de la subvenció de les universitats. La Generalitat és coneixedora d’aquesta realitat i s’ha compromès a donar resposta a les universitats de les dates en què podrà transferir els imports a pagar.

O sigui que, com és lògic, fins que el Govern no ens proveeixi dels diners que ens havia detret no podrem pagar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació