Enric I. Canela

Avui a l’Aula Magna de la UB ha tingut lloc la I Jornada sobre Horitzons Científics de les Ciències Socials i les Humanitats. He hagut de sortir un parell de cops i m’he perdut una part. L’agenda no perdona. Malgrat això, he pogut escoltar prou com per quedar molt satisfet dels resultats. Els assistents han variat segons l’hora, al matí més que a la tarda. Les conclusions les haurem de treballar. En trec una, era una jornada demanada, encara que no explícitament, i així ho ha valorat el públic. Tenim una gent fantàstica.

Ha vingut a fer una de les dues conferències, la que he pogut escoltar, el fantàstic Guillermo Dorronsoro (@guillerdorron) degà de la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Deusto. Parlar de Guillermo Donosorro no és senzill, més enllà de dir que és un dels experts més grans en innovació. La conferència tenia per títol: La importancia de generar y transferir conocimiento humanístico en el siglo XXI. Podeu seguir els escrits de Guillermo Dorronsoro al seu bloc actual euskaditm, abans Thought in Euskadi. El públic ha agraït la riques del que ha exposat.

2 respostes a “Èxit de la I Jornada sobre Horitzons Científics de les Ciències Socials i les Humanitats”

 1. a 19 març 2015 a les 10:10 Guiller

  Moltes gràcies Enric,
  Por vuestra amable invitación y tus más amables palabras. Os felicito también a la Universitat de Barcelona por la excelente iniciativa de la jornada.
  Gente fantástica, como bien dices en tu post,
  Un fuerte abrazo,
  Guiller

 2. a 19 març 2015 a les 10:46 Enric I. Canela

  Guiller,
  Va ser un gran plaer comptar amb tu, màxim per la qualitat i riquesa de la teva intervenció. Avui he pogut constatar que va agradar molt.
  Content d’haver tingut l’oportunitat de del coneixement presencial.
  Una abraçada
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació