Enric I. Canela

Ahir Abel Mariné, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició i Bromatologia, i Claudi Mans, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química, van rebre un guardó per la seva tasca divulgadora amb la II Distinció de la UB a les millors activitats de divulgació científica i humanística. Aquest reconeixement, impulsat pel Consell Social i el Claustre de Doctors de la UB, té com a objectiu fomentar la difusió de l’activitat científica i el coneixement al conjunt de la societat.

L’acte va ser emotiu i molt agradable. Les conferències van tenir contingut científic i toc d’humor. Podeu llegir la referència. Com veureu, també hi van intervenir el Dr. Rafael Foguet i el Dr. Ramon Clotet.

Ahir no vaig acostar-me al bloc, em va tocar substituir el rector, de baixa. Ho vaig fer encantat atès l’acte que era. Com he dit vegades, la valoració que faig de la divulgació és molt gran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació