Enric I. Canela

L’altre dia Berta Roig em va entrevistar telefònicament, com a altres companys, preparava l’article La universitat refreda el pla per captar alumnes extracomunitaris.

Recull alguna de les idees que vàrem comentar, que pel que veig, són coincidents amb les d’altres companys. No podia ser altrament. La meva posició està relativament ben explicada a La internacionalització de la universitat catalana.

Endavant, doncs, però fem els deures. Mirava els preus dels màsters alemanys per a extracomunitaris i la majoria són gratuïts. Potser és una raó més que demostra que la filosofia alemanya és de lideratge. Atreure capital humà i posar-lo en els sectors productius. Aquí, amb el sector productiu que tenim l’hem d’expulsar. No és culpa de la universitat. Per què no som competitius és un tema que ja coneixem i que no som capaços de posar-hi remei.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació