Enric I. Canela

Aquests dies s’ha celebrat el Saló de l’Ensenyament. La UB divulga tornarà a tenir presència aquest any a l’Espai Ciència del Saló de l’Ensenyament amb un estand propi. Aquest any s’ha estrenat disseny, un disseny senzill que ens permetrà instal·lar l’estand en qualsevol espai. Des del dimecres 18 fins al diumenge 22, diversos investigadors han mostrat i compartit amb els visitants les seves recerques a través de tallers i activitats interactives, com ara demostracions i experiments científics.

Els visitants que s’han apropat, molts, han pogut conèixer de primera mà la tasca de recerca i innovació que duen a terme alguns grups de recerca de la UB en diferents branques del coneixement, com ara la física, la biologia, la psicologia, la història, les matemàtiques o la medicina.

Cal agrair la feina de la gent d’UB Divulga i dels investigadors que han prestat suport a la mostra. Només gràcies això s’ha pogut atendre el nombrós públic.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació