Enric I. Canela

Escrivia l’altre dia Arriba “SciCloud 2015: Big Data and Health”. És una jornada organitzada per Mind the Byte el 14 d’abril. A Alfons Nonell-Canals, el seu fundador i CEO, l’ha entrevistat Biocat. Llegint-la coneixes una mica més qui és. Titulen l’entrevista escrivint Alfons Nonell: “Quan fas servir tecnologia ‘cloud’, el límit és la imaginació“.

Quan parla del cloud i el disseny de fàrmacs diu: Es calcula que el cloud suposa entre un 50 i un 65% de reducció de costos de tecnologia perquè no has d’invertir en màquines, ni en llicències, ni en personal de manteniment o instal·lació, ni esperar per aturades tècniques… A més, et permet disposar de molts software a la vegada i, com que creem eines simples, no cal formació específica. Amb el ‘núvol’ sí que democratitzem: oferim un servei a mida i anem a trencar la barrera econòmica de l’accés a la tecnologia.

L’entrevista, francament interessant, us caldrà llegir-la al web de Biocat.

Una resposta a “El núvol per facilitar l’accés dels medicaments a tothom.”

  1. […] referit sovint, sempre per parlar de coses bones, a Mind the byte, la darrera a El núvol per facilitar l’accés dels medicaments a tothom. Al meu bloc podeu trobar-ne més. No ho dic perquè feu bibliografia, ara ja l’empresa és […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació