Enric I. Canela

Avui he rebut un missatge d’Antoni Garrell i Guiu, Director General del la Fundació FUNDIT. Una notícia que m’ha omplert d’alegria. L’amic Toni Garrell ha donat un pas més en el projecte FUNDIT, però el que és més important, en favor del país. Catalunya requereix una Formació Professional de qualitat.

Ara la FUNDACIÓ PER L’ESDi posarà en marxa el proper curs 2015-2016 una nova escola dedicada exclusivament a Formació Professional. Sota el nom d’Escola de Formació Professional Avançada, l’EFPA tindrà seu a Sabadell al Campus de l’Escola Superior de Disseny ESDi.

Un magnífic web us explicarà el projecte. Sabadell, de la mà de FUNDIT seguirà sent la ciutat emprenedora de sempre. Toni Garrell ens diu que l’EFPA sorgeix arran de diverses reunions amb més de 40 empresaris i directius d’empresa que ens varen comunicar la necessitat de comptar amb professionals en diversos camps i amb estudis oficials de Tècnic Superior (Formació Professional).

S’oferiran cicles formatius relacionats amb Tèxtil, Confecció i Pell; Informàtica i Comunicacions; Comerç i Màrqueting; Administració i Gestió. Molt ambiciós. Alta qualitat garantida

Felicitats!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació