Nou president de la COSCE


Enric I. Canela

Llegia que Nazario Martín Léon, és el nou president de la Confederació de Societats Científiques d’Espanya, la COSCE. A les eleccions celebrades el divendres 27 de març del 2015 es va procedir a la renovació de la presidència, la secretaria general i les vocalies 2 i 4 de la Junta de govern de la Confederació.

El nou president, Nazario Martín León, és membre de la Reial Societat Espanyola de Química i professor del Departament de Química Orgànica de la Universitat Complutense de Madrid. Substitueix Carlos Andradas, catedràtic de Matemàtiques de la mateixa universitat.

Alicia Alonso Izquierdo, de la Societat de Biofísica d’Espanya, és la nova secretària general. Pel que fa a la renovació dels titulars de les vocalies, Maria Josefa Yzuel Giménez va ser triada vocal de l’àrea 2, de Matemàtiques, Física i tecnologies físiques i Química i tecnologies químiques, i Gregorio Montero González vocal de l’àrea 4, corresponent a les Ciències de la Terra, Agricultura i Medi ambient.

Podeu consultar la composició completa de la Junta després de les eleccions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació