Enric I. Canela

La notícia universitària del dia és que Barcelona comptarà amb un Consell Assessor Municipal d’Universitats que neix amb l’objectiu de consolidar Barcelona com a ciutat referent de l’economia del coneixement.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest matí l’acord per a la creació d’aquest Consell que serà un òrgan assessor, de participació i consultiu d’educació universitària i de recerca de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte hi eren presents el tinent d’alcalde Jaume Ciurana; el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy; el Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà; i els rectors de les universitats i responsables de les escoles de negocis de la ciutat.

Diu l’Ajuntament que amb aquesta signatura, es concreta un dels objectius previstos en el Pla d’Actuació Municipal que promou durant aquest mandat la interlocució i el suport a les universitats de la ciutat per, entre d’altres coses, impulsar la seva col·laboració en la definició de la ciutat com a agents econòmics i socials.

La informació més completa la trobareu al document de l’Ajuntament de Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació