Enric I. Canela

L’any passat, com havia altres, vaig escriure Veniu a la Fira «Recerca en directe» 2014. Enguany tornem-hi. Des de demà 8, fins l’11 d’abril, en el marc de la tretzena edició de la Fira Recerca en Directe, investigadors de diversos centres de recerca de Catalunya traslladaran part del seu laboratori a CosmoCaixa Barcelona per convidar la ciutadania a conèixer els seus projectes i a resoldre enigmes tot seguint la metodologia científica. La mostra, organitzada pel Parc Científic de Barcelona (PCB) dins del programa Recerca en societat, té el suport de l’Obra Social la Caixa i l’Ajuntament de Barcelona, i l’objectiu és apropar la ciència a la societat, afavorir el diàleg entre el públic i els investigadors, i fomentar vocacions científiques entre els joves.

El rector de la UB, Dídac Ramírez, participarà en una visita a la Fira durant la jornada d’inauguració, aquest dijous, 9 d’abril, a les 12 hores, juntament amb la directora general del PCB, Montserrat Vendrell; el director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de l’Obra Social la Caixa, Enric Banda, i el director de CosmoCaixa, Lluís Noguera. Potser m’hi acosti també.

Per a més informació consulteu el web de la Fira Recerca en Directe.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació