Enric I. Canela

S’ha convocat el IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica convocat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Està destinat tant als periodistes o comunicadors com als investigadors i atorgarà un únic premi de 1.000 euros en qualsevol modalitat, escrita o multimèdia, adreçat al públic general.

El termini per presentar una obra a concurs finalitza el 15 de juny de 2015. Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat amb a l’assumpte “IX Premi Joan Oró”. La present edició ha estat possible gràcies al suport de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i la Real Sociedad Española de Química (RSEQ). A l’enllaç es detallen les bases de la convocatòria d’aquesta edició del premi i una sèrie de consells pràctics de cara a la realització de les obres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació