Aquesta setmana em tocava escriure. M’he desviat una mica del que habitualment escric, però no tant. El títol parla de Sanitat pública o privada. És un tema del que no en sé gaire, però si sé que la bossa dels diners és comuna, que la població envelleix, que hi haurà més gent gran que jove, que les necessitats socials augmentaran i les sanitàries també, que les necessitats en educació primària i secundària no creixeran més del que demani la millora del servei, i que les de les universitats creixeran el que demani tenir una millor universitat i el creixement de les necessitats formatives. La recerca…

No parlo del deute públic, m’embolicaria massa.

Em limito a mirar comes mouen els percentatges en el destí del PIB. O creixen els ingressos o per omplir un sac haurem de buidar un altre. Saber què fer és estudi, anàlisi,, intel·ligència…, fer és governar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació