Enric I. Canela

Canàries té dues universitats públiques, la Universitat de Las Palmas de Gran Canària (ULPGC) i la Universitat de la Llacuna (ULL), i una universitat privada en funcionament des del curs 2012-13, la Universitat Europea de Canàries (UEC), establerta al municipi tinerfenc de l’Orotava. Però, l’oferta universitària de les Illes s’incrementarà de manera significativa en breu. I és que la posada en marxa de la UEC ha servit de precedent a dues iniciatives privades que es troben molt a prop de materialitzar-se, la Universitat Internacional de Canàries (UIC), que neix a partir l’escola de negocis Escoex, el projecte va rebre llum verda per part del Parlament de Canàries recentment, i el projecte de la universitat Fernando Pessoa, també aprovada i que es troba en tramitació per a l’acreditació dels seus títols i de construcció del seu nou edifici en Guia.

Ja és ben rar voler obrir més universitats quan tenen pocs estudiants. Són diners privats, ells sabran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació