Enric I. Canela

Una notícia que m’ha alegrat és que la Fundació Cotec, que presideix des de no fa gaire Cristina Garmendia, ha nomenat com a director general a Jorge Barrero. Jorge Barrero era director d’ASEBIO. Havia estat el cap de gabinet de Cristina Garmendia quan era ministra.

Deixa el càrrec Juan Mulet que havia estat el director des de la creació de COTEC. La veritat és que tot té una part negativa. La marxa d’aquest gran director. No crec que el deixin marxar del tot malgrat els seus 70 anys.

2 respostes a “Jorge Barrero director general de la Fundació COTEC”

  1. […] escrit per Jorge Barrero, des de l’abril director general de la Fundació COTEC (veure Jorge Barrero director general de la Fundació COTEC). L’article es titula “Innovadores de éxito sin título […]

  2. a 24 set. 2015 a les 8:10 Enric I. Canela » Blog Archive

    […] de presentació i, no ho sé del tot, més profund en el seu interior. Fa un temps escrivia Jorge Barrero director general de la Fundació COTEC i una mica abans Cristina Garmendia presideix […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació