Enric I. Canela

L’altre dia Ángel Gabilondo, candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid pel PSOE deia als rectors de les universitats públiques de Madrid que tornaria els preus de les matrícules als nivells que tenien l’any 2010. Una baixada de preus que anul·laria la pujada que va impulsar al 2012 el ministre Ignacio Wert. Cal dir que aquesta pujada no obligava a preus tan elevats com els que tenim a Catalunya o tenen a Madrid.

Ángel Gabilondo, catedràtic de Filosofia, ex-rector de la Universitat Autònoma de Madrid i ex-ministre d’Educació, l’anterior a Wert, té una sensibilitat i un concepte ètic de la vida que l’impossibilitat mantenir uns preus que atempten a la igualtat d’oportunitats.

Una notícia que ve de Madrid. Només per això espero que el PSOE guanyi a Madrid. La universitat ha de ser per a tots els que tenen capacitat, no necessàriament diners.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació