Enric I. Canela

Acabo d’assabentar-me que Montserrat Gomendio, secretària d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, ens deixarà a final de maig. Marxa a ajudar Andreas Schleicher, director general d’Educació de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE). Ella serà la directora general adjunta.

Podrem dir que és el final de la feina del Partit Popular en l’àmbit d’universitats. Al final la seva gestió ha estat brillant. Han estat incapaços de defensar la universitat. Han augmentat el preu de les matrícules, han tallat de soca-rel la carrera dels joves investigadors, han deixat una universitat envellida i sense professorat jove i no han estat capaços d’introduir cap reforma que la millori. S’han dedicat a fer coses contra la llengua catalana.

Estem tristos, només marxa ella, Wert continua.

Una resposta a “Montserrat Gomendio abandonarà el Ministeri d’Educació al maig”

  1. […] d’Educació de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (Montserrat Gomendio abandonarà el Ministeri d’Educació al maig). Un cop refets del dolor que ens havia causat la noticia ens informen que podria ser que la seva […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació