Els costos dels màsters


Enric I. Canela

Federico Morán que fins fa molt poc havia estat secretari general d’Universitats del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, cosa difícil d’entendre perquè és extremament intel·ligent, es presenta a rector de la Universitat Complutense de Madrid. De fet va deixar el seu càrrec per poder-se presentar.

Li fan una entrevista i diu coses francament encertades. Recomano la lectura. Diu que baixarà el preu dels màsters. Diu que la llei indica que els estudiants de màsters pagaran el 40% del cost. Diu que baixar el preu és molt fàcil, comptabilitat analítica. Diu que vol saber quant costa una hora de docència i que quan ho sàpiga baixaran els preus.

Aplaudiments, a veure si el deixen dir-ho. Jo ja he dit per activa i per passiva que es facin públics els costos, amb més o menys correcció els coneixen les universitats. Ja he dit prou.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació