Poca cultura científica


Enric I. Canela

Ahir vaig tenir l’oportunitat de llegir el resum de la VII Enquesta sobre la percepció social de la Ciència que elabora La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. Es veu que en aquests darrers dos anys les coses han millorat. És recomanable mirar les poques gràfiques que té la presentació.

Una dada, que es manté, és que els científics estem entre els millors valorats, darrere dels metges i lleugerament per sobre dels professors. Els pitjors, no podia ser altrament, els polítics, que ja ho eren però han baixat, com els religiosos. Corrupció, de diferents maneres, però corrupció. No tothom, evidentment, però degraden la professió.

La ignorància de la població és massa gran encara. Dir que homes i dinosaures van conviure només es pot dir si has vist les pedres d’Ica al Perú.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació