Enric I. Canela

Rebíem divendres un correu electrònic de Comissions Obreres que diu:

Aquesta setmana el Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat un “Acord de Govern” en el qual, entre d’altres coses, arriben a afirmar, “sense despentinar-se”, que el personal de la Generalitat, i de les universitats públiques catalanes: “un cop recuperades progressivament les condicions de treball i retributives que van ser objecte de mesures restrictives”

Aquesta afirmació no només és mentida, si no que a sobre, en el cas de retorn parcial de la paga extra retallada al 2012, aquest pagament tampoc és complet, a diferència del que han fet la resta d’Administracions Públiques (ajuntaments, diputacions, Comunitats Autònomes i l’Estat). Podeu veure més informació fent clic aquí.

Potser caldria que el Govern, fent ús de la transparència, expliqués amb claredat què pensa fer. Coincideixo amb el sindicat amb què hi ha coses que no es poden dir. Segurament el Govern no pensava en nosaltres, la gent de les universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació