Enric I. Canela

Aquest vespre he assistit al lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2014. Al desembre es van resoldre (veure Resolució del Premi Nacional de Recerca 2014).

El jurat dels Premis Nacionals de Recerca 2014 ha reconegut enguany a: Lourdes Ibáñez amb el Premi Nacional de Recerca; Romain Quidant amb el Premi Nacional de Recerca al Talent Jove; l’empresa Matgas 2000 AIE amb el Premi Nacional al Partenariat Públic-Privat en Recerca i Innovació; la Fundació Botín amb el Premi Nacional de Mecenatge Científic, i el Consorci Residència d’Investigadors CSIC – Generalitat de Catalunya amb el Premi Nacional de Comunicació Científica.

Lourdes Ibáñez és professora titular de Pediatria de la UB, endocrinòloga pediatra i investigadora de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb una trajectòria de 25 anys de recerca en Endocrinologia Pediàtrica (estudi dels trastorns relacionats amb les hormones en infants) coordina des de 2008 l’equip de recerca en “Malalties de l’edat adulta d’origen fetal o en els primers anys de vida” d’aquest centre hospitalari.

Podeu llegir tots els currículums.

Vull felicitar a tots els guardonats. Especialment, per ser el “premi gros” i per ser una companya a Lourdes Muñoz. Exquisida i excel·lent. Encara farà moltes més coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació