Enric I. Canela

Diego Martín escriu un article que es diu Els 7 pecats capitals de la universitat. Comença amb un comentari estrany:

La Universitat de Barcelona és la més prestigiosa d’Espanya segons el rànquing Xangai (està entre les 200 millors del món). Això vol dir que en el sistema públic universitari espanyol no figura cap de les universitats més prestigioses del món. Què falla en la Universitat a Espanya? La universitat a Espanya està cometent 7 errors que llasten el futur dels universitaris.

Si la Universitat de Barcelona està entre les 200 millors del mon i està Espanya (ho diu l’autor) com després diu que “Això vol dir que en el sistema públic universitari espanyol no figura cap de les universitats més prestigioses del món”? Contradictori.

Dit això, estic mig d’acord amb l’anàlisi que robo fluixa. Només estic decididament d’acord en la manca de beques. No veig que aquests siguin els problemes principals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació